Aquagold

Hudbehandling för lyser och glow

Aquagold (golden cocktail) är en hudbehandling som framför allt ger huden maximal fukt och glow.  Den bidrar till minskade porer,reducerar acne och ärr, förbättrar hudens struktur samt ger en “plumping-effekt”.

Aquagold ersätter inte andra behandlingar utan är mer är mer utvecklad och tänkt som en avslutande finish för optimal ”glow”. Behandlingen kan även minska rödhet samt reducera ansiktssvett.

Vid mer specifika hudproblem, djupare linjer och rynkor rekommenderar vi injektionsbehandlingar,  microneedling, plasma pen etc som ett bättre alternativ som sedan med fördel avslutas med en AquaGold behandling, Detta diskuterar du och din behandlare, vad som är bäst för just dig och var är det för resultat du är ute efter,

Vad innehåller Aquagold

Aquagold ampullen innehåller en skräddarsydd cocktail av aktiva ämnen som vitaminer, antioxidanter, mineraler, botulinumtoxin/botox och hyaluronsyra (fukt). Man använder alltså olika blandningar beroende på typ av hud och behov.

Med hjälp av 20 guldpläterade mikronålar som sitter fast på ampullen, slussar man ned de aktiva ämnena i hudens översta lager genom att pressa ampullen med nålarna jämnt över huden.

Effekt och varaktighet

Effektens från behandlingen varar olika från person till person. Faktorer som påverkar är ålder, biologi och hur väl man tar hand om sin hud. Resultat som fukt och lyster i huden tenderar att vara längre än resultatet på porernas storlek.

Vanligtvis upplever man full effekt av Aquagold ca 14 dagar efter behandlingen. Vi rekommenderar att göra behandlingen med ungefär 4-6 månader mellanrum för att upprätthålla resultatet.

Aquagold är tänkt som en finish behandling.