webshop

VÄLKOMMEN TILL HUDGUIDEN PÅ IM CLINIQ ESTHETIC!

Här kan du läsa om allt som har med hud och hudvården att göra. Lär dig hur du ska ta hand om din hud och hitta produkter som passar för just din hud.

Produkter finns att köpa på kliniken.

Läpp balsam från Revanesse

revanesse kiss lip balm
100:-

Filler älskar fukt och denna läppbalsam ger maximal fukt och fyllighet på dina läppar. att hålla läpparna fuktiga, gör att filler stannar längre.

Denna läppbalsam har utformats av en av de bästa fillers märke Revanesse, för dem som har haft Läpp fillers behandling och vill hålla sina läppar väl fuktiga och fylliga.

Lycon

Lyon kropps peeling, body lotion och intim wash

hela set 449:-

Hand & Body Lotion – Pink Grapefruit 50ml

En lyxig och uppfriskande blandning av rosa grapefrukt och jojobaolja låter din hud kännas mjuk och len från topp till tå. Denna lotion absorberas snabbt in i huden och återfuktar på djupet. Pro-vitamin B5 och Vitamin E minimerar tecken på åldrande, vårdar och skyddar din hud.

Perfekt att använda efter exfoliering med lycon Pink Grapefruit Suger Scrub!

Sugar Scrub – Pink Grapefruit 100g

Lycon uppfriskande Pink Grapefruit sockerskrubb i liten förpackning. Perfekt att ta med sig på resan!

Lycon sockerskrubb är oljefri och exfolierar försiktigt samtidigt som den återfuktar huden utan att lämna några kladdiga rester. Förhindrar även ingrodda hår efter vaxning och rakning.

PINKINI Intimate Wash 60ml

En mild, löddrande och lyxig pH-balanserande rengöringsgel som lämnar huden ren, mjuk och återfuktad. 

Innehåller bland annat mjölksyra, Aloe Vera, Allantoin och Bisabolol.

PINKINI Intimate Wash skyddar den känsliga huden och dess naturliga pH-balans, minimerar irritationer och pigmenteringar som kan uppstå från användning av för starka produkter.