skinbooster

Huden förlorar hyaluronsyra och vatten när man åldras

Hudens innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten, och detta ger huden volym och elasticitet. När huden åldras minskar mängden hyaluronsyra, och därmed mängden vatten i huden. Det leder till en rynkigare och mer hopsjunken hud.

Hudföryngring med Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters är tunnflytande geler som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Ofta gör man en serie behandlingar med Skinboosters. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Eftersom Skinboosters innehåller lokalbedövning så går behandlingen snabbt och enkelt.

Att behandla ansiktet med Skinboosters ger jämnhet och lyster och har en föryngrande effekt

Med Restylane Skinboosters kan vi enkelt få huden att se slätare, yngre och fräschare ut. Effekten är diskret och kommer steg för steg, eftersom vi ofta gör flera behandlingar i serie. Vetenskapliga studier har också visat att man får ytterligare utslätning och hudelasticitet under månaderna efter en behandlingsserie med Restylane Skinboosters. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen, vilket beror på en stimulering av kroppens eget kollagen. Hudförbättringen verkar vara bestående.

Vilka andra områden kan behandlas med Skinboosters?

Förutom ansiktet så passar Skinboosters särskilt bra för att behandla halsen, dekolletaget, händer, överarmar och örsnibbar. Skinboosters passar också utmärkt för diskreta läppkontureringar och för att behandla tunna fina rynkor som t.ex. runt munnen, på kinderna med mera. För behandling av acneärr kan man kombinera vanliga fillers och Skinboosters.

Resultatet syns med en gång och håller lång tid, oftast 6-12 månader och ibland längre. Eftersom Skinboosters också innehåller lokalbedövning så är behandlingen inte särskilt smärtsam.

Vilka rynkor kan behandlas med Skinboosters?

Restylane Skinboosters är mer tunnflytande än andra hyaluronsyrafillers och passar bra för behandling av fina linjer och de allra första diskreta rynkorna. Precis som andra fillers innehåller de lokalbedövning så behandlingen går snabbt och enkelt.

Kontakta oss för mer information eller boka tid direkt

Vi erbjuder behandling med Restylane Skinboosters på vår klinik i Stockholm.

Frågor och svar om Skinboosters:

Kan vem som helst få behandling med Skinboosters?

Nej, vi brukar inte behandla personer som är gravida. Vi gör inte heller estetiska behandlingar på personer under 18 år, däremot kan vi t ex korrigera ärr och liknande med målsmans tillstånd. Det är alltid bra att komma på en konsultation före behandling så att behandlingen passar din hud och du har rätt förväntningar på resultatet.

Vilka är de vanligaste biverkningarna vid behandling med Skinboosters?

Eftersom man oftast använder en trubbig kanyl och bara ett par insticksställen när man gör skinboosters så är blåmärken rätt ovanligt. Vanligaste biverkningen är lätt ömhet eller klåda första dagen eller dagarna.

Vad händer om jag slutar göra behandlingar, faller allt ihop då?

Nej, inte alls. Man kan säga att ansiktet börjar åldras från den punkten man var innan man började behandlingarna. Med Skinboosters kan man ta ”en paus” i hudens åldrande.

VANLIGA FRÅGOR

Vad är skinbooster bra till?
En superboost för din hud! Skinboost är super för de som behöver fukt, lyster, förebygga rynkor och ärr eller reducera celluliter.

Hur länge håller resultatet?
Det är helt olika beroende på vilka förutsättningar man har, efter en kur är det normalt att man upprepar behandlingen var 6e månad för att underhålla resultatet.

Hur många behandlingar behöver man för att uppnå resultat?
Vi rekommenderar att man börjar med en kur på tre behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Efter det, en upprepning för underhåll var 6e.

Är fillers/b-tox farligt?
Alla ingrepp medför en risk, även om biverkningar är ganska ovanligt. De vanligaste biverkningarna är svullnad och klumpbildning. Värre biverkningar som allergisk reaktion kan förekomma.

Tar ni avbetalning?
Ja, vi använder oss av Klarna för delbetalning och fakturaköp. Blir du godkänd för kredit av klarna kan du ta köpet på avbetalning.