äntligen e säker behandling mot håravfall

Behandling mot håravfall 

Det finns idag olika behandlingar mot håravfall men resultaten varierar framför allt beroende på individens genetiska förutsättningar men även produktens effekt. Under de senaste åren har PRP (Platelete Rich plasma) använts inom estetiska behandlingar och även som en komplementär till hårtransplantation för att påskynda på hårväxten.

Denna innovativa Hair Filler injektion, till skillnad med marknadens andra existerade metoder fungerar helt oberoende och hjälper till att håret växa igen oavsett orsak.

Den är resultat av många år forskning och utveckling inom peptidbaserad teknologi.

Hur går behandlingen till?

Beroende på hur stort område som ska behandlas, kommer ca 10–20 mikroliter Hair Filler injiceras i hårbotten med ca 0.2- 0.5 cm mellan varje injektion och en total volym av 1 ml eller vid större område 2 ml.

Hur många behandlingar behövs?

Till stimuleringsfas behöver man 4 behandlingar, en behandling varannan vecka och totalt 8 veckor. De flesta upptäcker en kännbar skillnad på hårkvaliteten redan efter andra eller tredje behandling. Man kan fortsätta med en tillväxtfas där ingår 3 behandlingar, en behandling per månad dock de flesta upplever hårväxten i slutet av stimuleringsfasen.